top of page
Tassutalon uudet tuulet 2023 
naisenergiaa vol.2
 

Tassutalon uudeksi klinikkaeläinhoitajaksi saapui Tanja heti vuoden alussa. Myös Tanja elää nyt unelmaansa ja toteutti pitkäaikaisen haaveensa kouluttautua ihmispuolen pitkänlinjan sairaanhoitaja-terveydenhoitajasta klinikkaeläinhoitajaksi, valmistuen syksyllä 2022. Oppisopimusopinnot hän suoritti ortopediaan erikoistuneella klinikalla, josta Henna kirjaimellisesti "kaappasi" Tanjan Tassutaloon. Kokonaan ihmispuolen hoitajan työtä hän ei ole jättänyt, mutta päätyö on nyt teidän ihanien asiakkaiden ja teidän rakkaiden lemmikkienne parissa .
Tanja rakastaa koiranäyttelyitä ja kotoa löytyy tanskandoggi, bordercollie ja kääpiösnautseri.
Älkää koskaan lakatko unelmoimasta 
Ja tiedättekö mikä saa Tanjan silmät sädehtimään?
Se on te; meidän asiakkaamme ja teidän ihanat karva-aarteenne!!!

Tassutalon uudet tuulet 2023 
naisenergiaa vol.1
 

Eläinlääkäri Hennalle jokainen potilas on tärkeä ja yhtä arvokas Mutta tiedättekö mikä saa Hennan silmät sädehtimään Tassutalolla? Se on kirurgia. Helmikuun alussa Henna aloitti 2 vuotta kestävän kirurgian jatkokoulutuksen jotta voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme vielä parempaa palvelua. Tämä on suuri satsaus sekä rahallisesti, että ajallisesti. Mutta varmasti sen arvoinen. Unelmia saa ja pitää tavoitella!!!

joulu2022.jpg

Hyvää Joulua!

Toivotamme rentouttavaa ja riemukasta joulunaikaa!

Olemme paikalla vielä to 22.12 klo 19 saakka.

Väliviikolla huilaamme ja töihin palaamme ma 2.1.

Uudelle vuodelle Tassutalon tiimiin on luvassa mm. uusia kasvoja!

talvipirre_edited_edited.jpg

Hyvää Uutta Vuotta 2021!

Tassutalon vuosi on alkanut kiireisenä :) Toimenpideajat (leikkaukset ja hammashoidot) kannattaa siis varata hyvissä ajoin.

Pyrimme noudattamaan suosituksia, joten toivomme edelleen rajoitettua ihmismäärää vastaanotolla käydessänne.

Tänä vuonna toivotamme kaikille ihanille asiakkaillemme erityisesti hyvää terveyttä!! 

Kesän 2020 loma-ajat

June 14, 2020

Tassutalo lomailee 15.6.-28.6. ja 13.7.-26.7.

Ihanaa ja turvallista kesää!

Tassutalon koronavirusohjeistus

March 20, 2020

 Tassutalo pyrkii palvelemaan normaalisti, mutta tässä muutama ohje joita toivomme noudatettavan:

- Tule vastaanotolle vasta juuri ennen varattua aikaa koska vältämme ruuhkaa odotustilassa. Torstain pop-in rokotukseen tullessasi (klo.16.30-17.30) käy vastaanotossa ilmoittautumassa, sitten voit odottaa lemmikin kanssa autossa.

- Desinfio kätesi tullessasi vastaanotolle. Käsidesiä käytettävissä.

- Vältä ruuhkaa odotustilassa. Vain yksi henkilö tuomassa lemmikkiä vastaanotolle olisi nyt suotavaa. Voit halutessasi odottaa autossa, ilmoita siitä meille.

- Ja kaikkein tärkeimpänä, tulethan vastaanotolle vain terveenä (ei koske lemmikkiäsi 😉)!

Näillä ohjeilla toivomme osaltamme hidastavamme koronan leviämistä ja yritämme pysyä työkykyisinä 😊👍

TASSUTALO ON MUUTTANUT!

March 01, 2020

Tiistaista 3.3.2020 lähtien palvelemme uusissa vastaanottotiloissamme osoitteessa:

Lahdentie 17 B, Mäntsälä

Tervetuloa!!

Muuttomyynti!

February 17, 2020

Kaikki Royal Caninin ruuat -20% ajalla ti 18.2. - to 20.2. Tulkaa täydentämään ruokavarastoja nyt edullisesti! Ota samalla mukaan koirallesi dentastix hammasherkkupaketti!

Tassutalo muuttaa

January 04, 2020

Tassutalo muuttaa alkuvuonna! Kiinteistön uusi omistaja on irtisanonut vuokrasopimuksemme, joten muutamme 31.3.20 mennessä.

Infoamme asiasta lähiaikoina lisää fb ja nettisivuillamme.

Tulemme toivottavasti pysymään Mäntsälän keskustassa, lähellä teitä rakkaat asiakkaamme!

Lauantain aukioloista

September 27, 2019

Olemme jatkossa avoinna noin kerran kuukaudessa myös lauantaisin. Tällöin keskitymme leikkauksiin ja hammashoitoihin, jotka tehdään normaalihinnalla. Mahdollisista lauantain akuuttipotilaista veloitamme +50% hinnan. Ajan voi varata nettiajanvarauksella, sähköpostilla info@tassutalo.fi tai puhelimitse 0400-250580.

Hoitaja Marja perhevapaalla 2020 syksylle

August 22, 2019

Tassutalon iloinen Hoitaja Marja on perhevapaalla syksylle 2020 saakka. Marjan vapaan aikana supistamme aukioloaikojamme ja keskitymme enemmän vastaanotolla olevien potilaidemme hoitoon siten, että puhelinpalvelu ja muu asiakaspalvelu jää ajan puutteen vuoksi vähäisemmäksi kuin aikaisemmin. Kynsien leikkaaminen jää myös pois palveluistamme. Puhelimeen vastataan mahdollisuuksien mukaan, mutta varmin tapa tavoittaa on jättää soittopyyntö vastaajaan (/tekstiviesti) tai lähettää sähköspostia: info@tassutalo.fi. Ajanvarauksessa suosimme nettiajanvarausta, www.tassutalo.fi. Kiireellisissä tapauksissa kannattaa olla yhteydessä Saaren klinikkaan puh. 0600-97413 tai muihin alueen eläinlääkäreihin.

 

Aukioloaikamme 1.9.2019 alkaen:

 

Maanantai: Vain ajanvarauksella

Tiistai: 12-19

Keskiviikko: 8-16

Torstai: 12-19

Perjantai: Vain ajanvarauksella

 

Pop-in rokotukset ilman ajanvarausta torstaisin klo.16.30-17.30

 

Maanantain ja perjantain ”vain ajanvarauksella” tarkoittaa, että Eläinlääkäri Henna ottaa vastaan potilaita etukäteisajanvarauksella siten, että klinikka ei ole muuten auki. Näinä päivinä ei siis ole asiakaspalvelua.

 

Nukutusta vaativat toimenpiteet keskitämme jatkossa niille päiville kun eläinlääkärillä on apunaan klinikkaeläinhoitaja. Näitä päiviä tulee olemaan 2-3 päivää viikossa. Hoitajina toimivat kaikille jo tuttu Amanda ja uusimpana vahvistuksena klinikkaeläinhoitaja Katja Valli.

 

Huomioithan siis jatkossa, että Tassutalo on auki maanantaisin ja perjantaisin vain etukäteisajanvarauksella, eikä meillä ole tällöin myöskään puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua. Ruoka- ja lääkeasioihin liittyvät käynnit tulisi keskittää tiistai-torstai väliselle ajalle. Lääkeasioissa pyydämme, että olette etukäteen yhteydessä mieluiten sähköpostitse info@tassutalo.fi ja suosimme jatkossa mieluiten lääkemääräyksiä apteekin kautta.

 

Eläinlääkäri Hennan vastaanotto toimii jatkossakin tuttuun tapaan. Nämä uudistukset asiakaspalvelussa tehdään jotta eläinlääkäri voi keskittyä paremmin lemmikkisi hoitoon vastaanottokäynnin aikana henkilökunnan ollessa toistaiseksi rajallinen.

 

Mukavaa alkavaa syksyä sinulle ja lemmikillesi toivottelee:

 

Tassutalon väki

Kesän aukioloajoista

June 09, 2019

Kesällä ollaan muutoin normaalisti avoinna, paitsi Juhannusperjantaina 21.6.2019, olemme suljettuna sekä heinäkuussa vko 28 (8.-14.7.2019) vastaanotto on suljettuna kun henkilökunta lomailee :-) Ihanaa ja aurinkoista kesää kaikille asiakkaillemme!!

Kiireellisissä tapauksissa voitte olla yhteydessä Saaren klinikan päivystykseen, jonne puh: 0600 97413

Tassutalon reseptilääkeasiakkaat

January 20, 2019

TASSUTALON RESEPTILÄÄKEASIAKKAAT:

 

Jatkuvaa lääkitystä tarvitsevilla asiakkailla on mahdollisuus ostaa lääkkeitä suoraan Tassutalolta. Tässä muutamia asioita, joita et ehkä tiennyt lääkkeiden hankinnasta.

 

Lääkelainsäädännön mukaisesti eläinlääkäri saa luovuttaa lääkkeitä eläimelle, johon hänellä on hoitosuhde. Käytännössä tämä tarkoittaa eläinlääkärikäyntiä vuoden sisällä lääkkeen luovutuksesta. Varsinainen lääketukkutoiminta on apteekin toimialaa. Toisin kuin apteekki, eläinlääkäri ei saa lisätä lääkkeiden hintaan kulujaan, vaan lääkkeet tulee aina myydä samalla tukkuhinnalla, millä eläinlääkäri on ostanut lääkkeet. Lääkkeistä muodostuu kuitenkin paljon lisäkuluja, kuten tilaus- ja toimitusmaksut, varastointikustannukset sekä lääkehävikki kustannukset. Nämä kulut tulisi kattaa lääkkeen hintaan lisättävällä lääkekäsittelykululla.

 

Vuoden 2018 loppuun saakka olemme ottaneet lääkkeiden tukkuhinnan lisäksi 2,5 € (sis. alv 24%) lääkkeiden käsittely- ja luovutus maksua. Käytännössä tämä summa ei mitenkään kata lääkkeiden luovutuksista kertyvää kokonais kustannusta.

 

MUUTOKSET LÄÄKKEIDENLUOVUTUSKÄYTÄNTÖIHIMME:

 

  • Alle 10 € hintainen lääke: Lääkekäsittelymaksu  3 € (sis. alv 24%)

  • Yli 10 € hintainen lääke: Lääkekäsittelymaksu 5 € (sis. alv 24%)

 

  • Jatkuvien lääkitysten osalta suosimme jatkossa reseptejä, eli apteekkiin tehtäviä lääkemääräyksiä. Reseptin voi tehdä maksimissaan vuodeksi eteenpäin alkaen viimeisimmästä eläinlääkärin tutkimuksesta.

 

  • Reseptin uusimista varten toivomme, että olette yhteydessä sähköpostitse, info@tassutalo.fi. Voitte myös soittaa meille p. 0400-250580. Tarpeen mukaan voitte varata kontrollikäyntiajan netistä www.tassutalo.fi tai soittamalla.

 

  • Voitte edelleen ostaa lääkkeet meiltä, mutta toivomme teidän ilmoittavan lääketarpeesta hyvissä ajoin, mielellään 2 viikkoa etukäteen koska pyrimme pienentämään lääkevarastoamme eikä lääketilauksia tehdä viikottain.

 

  • Mikäli kyseessä on jatkuva lääkitys, toivomme teidän tilaavan kerralla ainakin 2-3 kuukauden lääkkeet (tämä koskee myös kesän punkkilääkityksiä).

 

Huomioithan, että toisinaan eläinlääkäri työskentelee ilman avustavaa henkilökuntaa ja siksi asiakaspalvelu saattaa olla viivästynyttä.

 

Nämä muutokset tehdään asiakaspalvelumme helpottamiseksi. Sinä ja lemmikkisi olette meille tärkeitä ja haluamme auttaa teitä jatkossakin parhaalla mahdollisella tavalla!

 

Onnen hetkiä vuodelle 2019 toivottelevat:

Tassutalon Henna, Marja ja Amanda

Tassutalon matcshowsta juttua Mäntsälän uutisissa

September 04, 2018

VALTAVAN SUURI KIITOS teille kaikille ketkä otitte osaa ja olitte mukana järjestämässä Tassutalon matchshowta :-) <3 Päivä oli valtava menestys ja koiria osallistui tapahtumaan 107 kappaletta :-) Onnea vielä kaikille matchshowssa pärjänneille ja tuomareilla oli kyllä tukalat paikat kun kutakuinkin kaikki olisi haluttu palkita <3 

Tietosuojaseloste

May 22, 2018

EU:n uusi tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.5.2018. Olemme tarkistaneet asiakasrekisterimme ja tietosuojaselosteemme sekä tietosuojakäytänteet uuden sääntelyn noudattamiseksi.

 

Päivitykset rekisteri- ja tietosuojaselosteessa eivät vaadi asiakkaaltamme toimenpiteitä, vaan asiakkuutesi jatkuu ennallaan. Muistathan, että voitte koska tahansa tarkistaa rekisterissä olevat tietosi tai poistaa tietosi rekisteristämme tietosuojaselosteemme ohjeiden mukaisesti.

1 / 1

Please reload

bottom of page